Neymar er kvalificeret til at overtage Messi og Ronaldo?
نوشته شده توسط : borrndmtroje

To af de mest overvågede stjerner i Billige Fodboldtrøjer Messi og Ronaldo, Efter at have forladt VM, Flere mennesker gjorde opmærksom på Neymar. Neymar sluttede sig til Santos klubben da han var 11 år gammel. I en alder af 19 tog jeg fodboldspiller i Sydamerika. Kendt som Brasilien efter Bailey, En anden ung talentfuld fodboldkind.

I denne verdensmesterskab, Ud over at blive overhalet af schweiziske spillere i det første spil, Neymar Ikke for meget iøjnefaldende ydeevne, De andre tre spil kan siges at blive bedre. Man spillede bedre end en. Især i knockout kamp med Mexico, Neymar er færdig med et pas, Succesfuldt hjulpet Brasilien ramt den mexicanske eliminering af det tyske hold.

Derfor har mange mennesker store forhåbninger for Neimar Tøj Brasilien. Tror dette er hans bedste chance for at fuldføre efterfølgen af Messi og Ronaldo. Fordi der er mange mennesker der tænker på Neymar, Brasilien. Ikke kvalificeret nok til at sammenligne med Messi og Ronaldo. Årsagen er, at Neymar i Brasilien er for offentligt. Karakter er for arrogant, Fordi de ekstraordinære bevægelser altid har de elementer i spillet, Så ikke være optimistisk.





:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 تير 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: